Doprava ZADARMO nad 60 EUR pri platbe VOPRED.

Novinky v oblečení do studených dní

Chladné dni sa nezadržateľne blížia. Je potrebné sa na ne poriadne pripraviť a vymeniť letné či jesenné pracovné oblečenie za niečo teplejšie. Pripravili sme pre vás preto niekoľko noviniek značky Payper s ktorými vám bude zaručene teplo.  

pastedGraphic.png

 

Termo bielizeň Payper 

Medzi hity tejto zimy patrí termo bielizeň Payper. V našej aktuálnej ponuke môžete nájsť termo nohavice ako aj tričko s krátkym či dlhým rukávom. Samotné termo tričká Payper majú okrúhly výstrih a obľúbené raglánové rukávy. Možno neviete, ale sú to rukávy s klinovým strihom. Ak by ste totiž odpárali raglánové rukávy, rozpadne sa vám tričko na dve samostatné časti. U klasického strihu rukáva by sa z trička stalo tielko. V súvislosti s raglánovými rukávmi ešte malá zaujímavosť. Tieto rukávy majú pomenovanie podľa lorda Raglana, ktorý prišiel v bitke pri Waterloo o svoju pažu. Aby naďalej mohol tasiť svoj meč, bol pre neho navrhnutý špeciálny kabát práve s takýmito rukávmi.  

Vráťme sa k termo tričkám. Sú vyrobené z mäkkej a pružnej tkaniny so špeciálnou štruktúrou na hrudi a chrbte. Boli špeciálne vyrobené tak, aby pracovníkovi poskytovali pri práci maximálny komfort. Reliéfne špirálové motívy na bokoch totiž zaručujú správnu priepustnosť vzduchu a neustálu termoreguláciu. Kvalitu termo tričiek Payper oceníte aj pri samotnom nosení. Lem pri krku ako aj spodných okrajov či na rukávoch je totiž z rovnakého materiálu. Ergonomická priliehavá štruktúra a vrásnenie na lakťoch zaisťujú dokonalé kopírovanie vášho tela. Pohodlné nosenie je tak plne garantované.  

Vlastnosti termoizolačných nohavíc sú obdobné. Vrásnenie je vpredu aj vzadu. K tomu  vložka na sede nohavíc zaručuje anatomické prispôsobenie sa každému. Termo nohavice sú vybavené spodným lemom a rebrovaným pásom. Štruktúra tkaniny na prednej a zadnej strane nohavíc zaručuje správnu priepustnosť vzduchu v oblasti svalov.

Zimné pracovné bundy Payper

Vybrať si zimnú pracovnú bundu je pre mnohých náročná úloha. Bunda totiž nechráni len pre zimou. Musí poskytovať dostatočnú ochranu pred vetrom, dažďom a inými nepriaznivými poveternostnými vplyvmi. Súčasne musí zabezpečovať dostatočný pohybový komfort svojmu nositeľovi. Svoje o tom vedia cestári, policajti, geodeti a mnohí iní, ktorí aj počas zimy pracujú vonku. O to dôležitejšie si vybrať naozaj kvalitnú bundu s ktorou skutočne budete spokojní. 

Výber zimných pracovných odevov značky Payper je u nás naozaj široký. Okrem zimných búnd  tu nájdete vesty, pracovné mikiny, flisové bundy či tielka. Zimné pracovné bundy boli navrhnuté tak, aby mali odoberateľné rukávy a tvarovaný chrbát. Aj tieto veci dokazujú, že značke Payper záleží na praktickosti. Pracovník sa musí v nej cítiť pohodlne a podávať maximálny výkon. Každý ocení náprsné vrecko na smartfón, krúžok na prichytenie služobnej menovky alebo reflexnú lemovku na prsiach a pleciach. Teplo zabezpečuje prešívaná výplň so silnou podšívkou a flisová vnútorná strana goliera. Oceníte aj malé vychytávky, ktoré robia z obyčajnej bundy nerozlučného zimného spoločníka. Kvalitné bundy Payper sú totiž vybavené na zápästí pružnou úpletovou manžetou, ktorá nedovolí aby studený vzduch prenikol do vnútra bundy k vášmu telu. 

História značky Payper 

Za značkou Payper hľadajte prvotriednu kvalitu a taliansky štýl. Filozofia značky je postavená na tom, aby sa pracovník nemusel prezliekať do práce a pri ceste z práce. Značka Payper tak dokazuje, že pracovná móda sa dá robiť naozaj štýlovo. Samotné korene značky siahajú do šesťdesiatych rokov minulého storočia. Známym sa stali pre obchod s kožou a výrobou rukavíc. Samotná značka uviedla po prvý krát na trh kolekciu pod označením Payper v roku 2003. Po dosiahnutí veľkého úspechu v Taliansku je značka od roku 2006 k dispozícií v rôznych európskych krajinách. Dnes obsahuje Payper katalóg viac ako 2 000 produktov. Ich kvalita je garantovaná viacerými patentmi a osvedčeniami. Každý rok uvádzajú na trh viac ako 50 nových inovačných produktov.