Doprava ZADARMO nad 60 EUR pri platbe VOPRED.

NIZA protišmyková gatro obuv

Kód: NIZA/34 NIZA/35 NIZA/36 NIZA/37 NIZA/38 NIZA/39 NIZA/40 NIZA/41 NIZA/42 NIZA/43 NIZA/44 NIZA/45 NIZA/46 NIZA/47 NIZA/48 Zvoľte variant
Značka: DIAN
43,90 € / ks 36,58 € bez DPH
Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Zvoľte variant
Farba
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Topánka vyrobená z priedušného mikrovlákna vhodná do gastra

Dodanie do týždňa

Detailné informácie

Podrobný popis

Topánka so šnúrkami, nekĺzavá s vysokým koeficientom sucha a mokra, s ryhovanými hrebeňmi na podrážke pre uľahčenie odvádzania tekutín, zabraňujúce pošmyknutiu na mokrej podlahe, zvršok vyrobený z priedušného mikrovlákna D'COVER OEKOTEX ® a prateľný na 40º s výstelkou na päte, ktorá zabraňuje zošmyknutiu topánky pri chôdzi alebo v extrémnych ohyboch, vnútorná ochrana proti baktériám, podošva z polyuretánu chrániaca chodidlo bezpečnostným prešívaním v podrážke, aby sa zaistilo spojenie dielov pri praní za horúca.

Charakteristika:

Zvršok:
D'COVER OEKO-TEX® priedušné mikrovlákno

Stielka:
Látka na polyuretánovej pene

Podrážka:
Polyuretán

Veľkosti:  34-48

EN-ISO-20347. EÚ 425/2016.
Úroveň ochrany SRC+O1+FO. ANTIbakteriálne  ISO 16187.
SRC = (SRA+SRB) protišmykové na obkladoch a vode so saponátom ako lubrikant + protišmyk na oceli a glycerín ako lubrikant.
O1 = uzavretá zadná časť, antistatická, päta absorbujúca energiu, klenutá podošva.
FO = odolnosť podošvy voči uhľovodíkom.

Antibakteriálna podrážka

Priedušný zvršok z mikrovlákna

Umývateľné

Španielsky pôvod

Dodatočné parametre

Kategória: Zdravotné poltopánky
Farba: čierna
Norma: EN-ISO-20347. EÚ 425/2016
Zapínanie: šnúrky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: