Doprava ZADARMO nad 60 EUR pri platbe VOPRED.

GOURMET poltopánka z mikrokože O1

Kód: GOURMET/39 GOURMET/40 GOURMET/41 GOURMET/42 GOURMET/43 GOURMET/44 GOURMET/45 GOURMET/46 GOURMET/47 GOURMET/48 Zvoľte variant
Značka: DIAN
73,90 € / ks 61,58 € bez DPH
Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Zvoľte variant
Veľkosť
Typ špice
Typ stielky
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Protišmyková topánka na šnúrky s antibakteriálnou úpravou a aktívnym uhlím

Dodanie do týždňa

Detailné informácie

Podrobný popis

Topánka so šnúrkami, z kože micro D'COVER PLUS®, na zvršku podšitá technickým mikrovláknom D'DRY®, polstrovanie na členku proti odieraniu. Rovná päta so zaoblenou špičkou. Podpera dostatočná na udržanie tvrdosti kalkanea. Vystužená technická stielka z mikrovlákna na tepelne tvarovanej polyuretánovej pene s antibakteriálnou úpravou a aktívnym uhlím. Protišmyková polyuretánová podošva s dvojitou hustotou, dvojzložkový polyuretán a TPU v kombinácii zvyšujú koeficient protišmykovej účinnosti topánky. Vyrobené zmontovaným a bezpečnostným prešívaním na posilnenie spojenia podošvy so zvrškom topánky.

Charakteristika:

Zvršok:
mikro koža D'COVER PLUS®

Vložka:
Mikrovlákno na polyuretánovej pene D'DRY®

Podrážka:
Polyuretán a TPU

Veľkosti: 39-48

EN-ISO-20347.

Úroveň ochrany SRC+O1+FO.

SRC = (SRA+SRB) protišmyková na dlaždici a voda so saponátom ako lubrikant + protišmyková na oceli a glycerín ako lubrikant.

O1 = uzavretá zadná časť, antistatická, päta absorbujúca energiu, klenutá podošva.

FO = odolnosť podošvy voči uhľovodíkom.

Priedušný zvršok

Priedušná podšívka

Antibakteriálna podrážka

Španielsky pôvod

Dodatočné parametre

Kategória: Manažérska obuv
Farba: čierna
Norma: EN-ISO-20347
Zapínanie: šnúrky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: