Doprava ZADARMO nad 60 EUR pri platbe VOPRED.

Vieme, ako si vybrať kvalitné pracovné oblečenie

Kvalitné pracovné odevy musia spĺňať niekoľko faktorov. Jedným z faktorov je bezpečnosť a hygiena. Pracovné oblečenie sa vyberá s ohľadom na jeho funkciu. Ďalším dôležitým faktorom je kvalita. Investovať do kvalitného značkového pracovného oblečenia a prémiových odevov sa určite oplatí. Navyše, ak kupujete značkové pracovné odevy, môžete si byť istí materiálom, ktorý bude nielen kvalitný, ale aj príjemný na nosenie.

Viete, aké normy musia spĺňať pracovné odevy na vašom pracovisku?

Firemný BOZP špecialista sleduje, čo musia pracovné odevy na danom pracovisku spĺňať. Niektoré musia mať reflexné prvky, iné musia chrániť zamestnanca pred chemikáliami alebo pred chladom a dažďom. Na niektorých prevádzkach a pracoviskách síce nie je zákonite daný pracovný odev, ale aj napriek tomu pracovné odevy slúžia na reprezentáciu danej firmy.

Budúcnosť pracovných odevov: nekrčivé materiály príjemné na nosenie

Na výrobu kvalitných pracovných odevov sa používajú rôzne moderné a inovatívne materiály, ktoré sú príjemné na nosenie, nekrčia sa, sú elastické a zároveň poskytujú aj vysokú ochranu. Kvalitný odev už dávno nie je vyrobený len zo 100 % bavlny. Vďačíme za to vývoju a výskumu, ktorý vyvinul množstvo materiálov s výnimočnými vlastnosťami vhodnými na výrobu pracovných, zdravotníckych a hotelových odevov.

Niekoľko tipov na kvalitné pracovné odevy

Investícia do kvalitných pracovných odevov sa vráti. Buďte si istí, že čím kvalitnejší produkt kupujete, tým dlhšiu životnosť bude mať a odrazí sa to aj na vašej spokojnosti s pracovnými oblečením. Kvalitné pracovné oblečenie zamestnanca navyše reprezentuje celú firmu. Ak hľadáte moderné pracovné odevy, určite vás zaujmú produkty značky Payper. Zdravotnícke a hotelové odevy zas úspešne reprezentuje značka Siggi. Novinkou sú prémiové pracovné odevy značky Garys.