Doprava ZADARMO nad 60 EUR pri platbe VOPRED.

Nová línia REVOLT spája v pracovných odevoch moderný štýl a inovatívne materiály

NOVÁ LÍNIA REVOLT SPÁJA V PRACOVNÝCH ODEVOCH MODERNÝ ŠTÝL A INOVATÍVNE MATERIÁLY

S príchodom novej línie REVOLT sa mení paradigma, ako vnímame pracovné odevy. Na trh totiž prichádza nový štandard v oblasti štýlových a funkčných pracovných odevov, ktorý zdôrazňuje moderný štýl a využívanie inovatívnych materiálov.

NOVÁ KOLEKCIA PRACOVNÝCH ODEVOV PRINÁŠA MODERNÉ DIZAJNY A FUNKČNÉ MATERIÁLY

Nová línia pracovných odevov REVOLT spája moderný štýl a funkčnosť. Pracovné odevy z tejto kolekcie nie sú len ochranným pracovným oblečením, ale aj výrazom osobného štýlu. Moderné dizajny, výrazné farby a precízne detaily robia z pracovných odevov REVOLT nielen bezpečné, ale aj vizuálne príťažlivé ochranné odevy, ktoré sa hodia aj na každodenné bežné nosenie.

Kolekcia stojí predovšetkým na inovatívnych materiáloch, ktoré prinášajú do pracovných odevov novú dimenziu. Strečové modely zabezpečujú nielen slobodu pohybu, čím zlepšujú komfort pri práci, ale sú odolné aj proti opotrebeniu.

STREČOVÉ MODELY PRACOVNÝCH ODEVOV ZAISTIA MAXIMÁLNY KOMFORT

Pracovníci, ktorí musia byť neustále v pohybe, určite ocenia výhody strečových materiálov, ktoré umožňujú ľahký pohyb bez obmedzení. Zároveň však strečové pracovné odevy neustále poskytujú dostatočnú ochranu pri práci.

Pracovné odevy by mali byť nielen bezpečné, ale aj štýlové a maximálne funkčné. Práve preto nová línia pracovných odevov REVOLT zahŕňa aj rôzne detaily, ktoré robia prácu ľahšou a efektívnejšou od praktických vreciek cez reflexné prvky až po odolnosť proti nepriaznivým podmienkam počasia.

KOMFORT A BEZPEČNOSŤ ZAMESTNANCOV JE VIZITKOU ZAMESTNÁVATEĽA

Pracovné odevy REVOLT sú navrhnuté s ohľadom na každodenné potreby zamestnancov. Preto investícia do ochranného oblečenia, nielen do odevov, ale aj do obuvi a do ostatných špeciálnych ochranných pomôcok, je nielen investíciou do zamestnancov, ale aj do imidžu firmy.

Moderný štýl a kvalitné odevy sú dôležitým faktorom pri vytváraní pozitívneho dojmu o firme a sú vizitkou každého zamestnávateľa.